44 dokSå lykkedes det igen. På super kort tid og med alle venners hjælp har vi fundet to frivillige til Jysk landsbyudvikling i Nepal‘s næste skolehold. Vi fik syv spændende henvendelser, alle fra yngre danskere, alle parate til at tage ud og gøre en forskel i verden om et par måneder. Vi valgte Michelle og Jonas fra Aarhus, men måtte desværre takke nej til fem andre ansøgere.

Snart samles det store Skolehold 13 med 10 deltagere. Efter deres møde næste søndag skal vi nok præsentere holdet og fortælle om den forestående rejse til det sydlige Nepal.

Det er forrygende, som vores netværk styrkes og vokser. I løbet af 4 dage i sidste uge delte 160 mennesker indlægget med vores eftersøgning efter to frivillige til Skolehold 13. Og med disse delinger nåede budskabet ud til 10.397 mennesker.

Vi vil gerne sige jer mange tak for hjælpen. Uden jer ville vi have været slemt i knibe. I frivilligt arbejde sker der altid spændende og uventede ting og sager :-). Så det bliver næppe sidste gang, vi får brug jeres opmærksomhed og for at trække på jeres netværk.