Foredrag med formand og initiativtager Lone Petersen

Jysk landsbyudvikling i Nepal er et udviklingsprojekt, som foreningen meget gerne fortæller om. Initiativtager til foreningen, Lone Petersen, holder jævnligt foredrag for foreninger, virksomheder, skoler, højskoler og øvrige interesserede.

Temaet aftales forud med Lone Petersen. Det kunne være et oplæg om livet i Kantipur, religion & kultur i Nepal eller om, hvordan man finder på at tage til Nepal som “social worker”, som Lone Petersen gjorde i 2009.

“Det kan du tro, jeg vil. Det er jo altid sjovt at fortælle for andre, når man har en god historie”, plejer Lone Petersen at svare med et glimt i øjet, når hun bliver spurgt, om hun vil komme ud at holde et foredrag.

Bestil et foredrag med Lone Petersen

Læs mere om Lone Petersens første rejse og Jysk landsbyudvikling i Nepal

Billeder siger alt, og spørgsmål er velkomne

En perlerække af billeder fra Lone Petersens ophold i Nepal supplerer fortællingen. Uanset hvilket tema, der er valgt. Og det er svært ikke at blive betaget af folket, landet, farverne, kulturen – og ikke mindst beretningen om den udvikling, som Jysk landsbyudvikling i Nepal støtter op omkring.

Efter aftale med arrangøren, og som afslutning på foredraget, er der typisk mulighed for, at tilhørerne kan stille spørgsmål. Lone Petersen er altid imødekommende i forhold til at uddybe et emne eller supplere med informationer om det hjælpearbejde, som Jysk landsbyudvikling i Nepal har støttet siden 2011.

“Jeg brænder for at hjælpe i landsbyerne, det er så givende. Og når nogen har lyst til at lytte og få indsigt i det arbejde og den udvikling, som vores koordinatorer, bestyrelse og frivillige har bidraget til, eller anden information om Nepal, så fortæller jeg med glæde”, siger Lone Petersen.

 

Læs om Lone Petersen