Den sidste weekend i marts er Ayodhyapuri klar til at byde 8-12 danske turister velkommen til 9 dages ophold i landsbyen. En hjertelig velkomst venter jer fra de 6 familier, der er udvalgt til at være værter.
Gæstfriheden er stor i Nepal, og landsbyboerne ved ikke alt det gode, de skal gøre for jer. På trods af fattigdom og stor nøjsomhed. I vil snart føle jer hjemme og fortrolige med forholdene i huset og i landsbyen. Der venter jer 9 spændende dage som landsbyboere i en ganske almindelig nepalesisk landsby, langt fra Kathmandu og storbyens larm.

Liva Nitschke og Umesh Regmi - vores fantastiske turleder team

Liva Nitschke og Umesh Regmi – vores fantastiske turleder team

Turen starter i Kathmandu onsdag 23. marts. Danske Liva og nepalesiske Umesh vil byde jer velkommen på hotellet. Umesh vil introducere til Nepals kultur og til den aktuelle situation med ny forfatning og nye håb, men også med jordskælv og store politiske udfordringer. Liva vil introducere til turen og programmet for de følgende to uger. Sammen vil de tage jer med på sightseeing i Kathmandu – inden turen går sydpå til Chitwan National Park og de 5 små landsbyer syd for Nationalparken, hvor Jysk landsbyudvikling i Nepal siden 2009 har arbejdet med at støtte landsbyerne i deres bestræbelser på at løfte sig ud af fattigdom. Liva og Umesh vil være jeres turledere og stå til jeres rådighed fra start til slut. De vil gøre deres yderste for, at turen bliver en uforglemmelig oplevelse for alle.

Rejsen koster 10.990 kr. – eksklusiv flybillet.
Det er da også en enestående pris :-).

Læs mere om rejsen på vores rejsearrangørs arrangørs hjemmeside: http://www.mountain-adventures.dk/trekking-og-vandreture/nepal-homestay-og-landsbyudvikling/.
Rejsen kan bestilles på Mountain Adventures hjemmeside samt ved henvendelse til kontakt@mountain-adventures.dk eller telefon 71 99 02 89.