FOLKESUNDHED er overskriften, når Jysk landsbyudvikling i Nepal sender frivillige til sundhedsprojektet i den sydlige del af Nepal. Du kan blive en del af vores næste sundhedshold.
I samarbejde med den lokale sundhedsklinik og medarbejdere derfra afholder vi workshops i landsbyerne. I workshopperne har vi fokus på generel hygiejne, håndvask og tandhygiejne. Derudover kan der være lusekæmning, udfordringer på ældreområdet, over- eller under ernæring og andre trivsels problemer.
Afhængig af, hvilke sundhedskompetencer du har, vil du have kontakt til sundhedsklinikken og lave faglig supervision for personalet på klinikken. Undervisning af personalet og frivillige sundhedspersoner i forebyggelse af Type 2 diabetes, fødsler og andre livsstilsudfordringer er også en væsentlig opgave som frivillig i sundhedsteamet i Nepal.
Vi bor lokalt, når vi er ude som frivillige, og du bliver en del af et dansk sundhedsteam med nepalesiske tolke. Du skal være klar til at rykke 5-6 uger ud af kalenderen i efteråret 2018.
Er du sygeplejerske, sundhedsplejerske, jordemoder – eller har du en anden uddannelse eller kompetencer, du mener er relevante – og har du lyst til at høre mere, så tøv ikke med at sende en kort motiveret ansøgning til os på sundhed@kantipur.dk eller kontakt koordinator for sundhedsprojektet Susanne Rystok på mobil 21266333 og få flere oplysninger.
Vi glæder os til at høre fra dig😊.