På dette års ‘Peter Sørensen dag’ skulle der spilles rundbold. Vi frivillige havde sørget for rammerne for dagen, heriblandt en turneringsplan, hvor alle hold skulle spille tre kampe hver. Vi var lidt nervøse for, hvor meget kaos, der ville udbryde, når vi satte kampene i gang. Men da kampen blev fløjtet i gang, viste det sig, at alle hold næsten havde 100% styr på reglerne.
Det var en meget varm dag, og støvet hvirvlede rundt i luften efter alle de børnefødder, der havde fået sparket det op i luften.

Alle – elever som lærere – morede sig godt over spillet, og alle gik op i det med liv og sjæl. Selvom dagen var præget af konkurrence, var det fedt at se, hvordan de forskellige lærere og elever fra forskellige skoler samarbejdede. Så dagen kunne forløbe glat.

Da Jiwanpur og Indrabasti, der er de skoler, som Alexander og jeg arbejder på, ikke har så mange elever, slog vi dem sammen til ét hold. Dette viste sig at være et godt træk. De vandt! I kategorien ‘Store elever’ vandt Ayodhyapuri Skole.

Hari og Kashi, lærerne fra Indrabasti og Jiwanpur, er enige om, at børnenes samarbejde på banen og al deres træning op til dagen var det, der sikrede dem sejren. De er glade for at skulle dele pokalen.
Madi, 20. marts 2017
Liv Rasmussen