I morgen kl. 7 rejser disse seks unge mennesker fra Kathmandu til Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti, hvor de skal bo og arbejde de næste syv uger. To og to skal de undervise landsbyernes børn i alderen 5-15 år i engelsk, og efter skoletid skal de undervise de tre landsbyskolers lærere i engelsk.
Siden august har Hold 6 forberedt sig på denne rejse og på opholdet i landsbyerne. Tidligere frivillige fra Hold 5 og 3 har mellem jul og nytår klædt de unge frivillige på til skolearbejdet og til livet i landsbyerne.
Bjørn, Anne, Frederik, Hanne, Morten og Kristian rejste fra Danmark lige efter nytår, og de er i de seneste dage blevet introduceret til Nepals kultur  af Kamal Sapkota – og til dagliglivet i dette, et af verdens fattigste lande.
De har af Umesh Regmi fået tre lektioner sprogundervisning, hvor de har lært de allervigtigste nepalesiske fraser, og de har gjort de sidste indkøb, så de kan klare syv uger i det yderste Nepal. Bikash, en ung lægestuderende fra Kantipur er kommet til Kathmandu for at følge dem hjem til sin landsby.
Det er planen, at Umesh sidst i januar skal rejse til Kantipur for at holde et midtvejsmøde med de danske frivillige og de nepalesiske lærere. Med henblik på at evaluere og justere samarbejdet.