Helle, Katia og Else Marie er nye frivillige i foreningen. Netop nu er de tre på vej til Madi, hvor de skal arbejde på landsbyens bibliotek.

Tirsdag 12. februar landede det tredje hold frivillige til biblioteks-projektet Madi Brain Power i Kathmandu. Holdet består af tre helt nye frivillige i Jysk landsbyudvikling i Nepal.

Helle Sørensen, lærer og skolebibliotekar, Katia Ben Semmane, bibliotekar og skuespiller, og Else Marie Alvad, arkitekt og scenograf, har nu lært lidt af sproget og forberedt sig til turen videre til Kharkatta i Madi. Her skal de de næste fem uger arbejde med den videre udviklingen af Madi Brain Power sammen med bibliotekets bibliotekar, Chandra.

Udviklingsarbejdet består i at give ideer og inspiration til nye events og aktiviteter for både børn og voksne i lokalområdet – og at støtte Chandra i arbejdet på biblioteket generelt.

Helle, Katia og Else bliver desuden aktive medspillere i den store ‘Madi Family Day’ – en aktivitetsdag for alle børn og voksne i lokalområdet – som bliver afholdt fredag 22. februar.

Helle, Katia og Else Marie begynder deres rejse med sprogundervisning og kulturforståelse i Kathmandu