Igennem et par år har Jysk landsbyudvikling i Nepal (JLIN) arbejdet på at styrke vores partnerorganisation i Nepal, Madi Integrated Inclusive Sustainable Development Project (MIISDP). Indsatsen er begyndt at bære frugt, og som det seneste skud på stammen ansætter MIISDP en konsulent til sekretariatet.

MIISDP og Jysk landsbyudvikling i Nepal har sammen afholdt en række gode ansættelsessamtaler med ansøgere til konsulentjobbet, og i begyndelse af ugen kunne vi tilbyde jobbet til den 25-årige sociolog Manisha Dhital.

Manisha skal støtte MIISDP’s bestyrelse i at etablere gode, administrative rutiner, styrke det organisatoriske arbejde og hjælpe med at trække nye kræfter til foreningen.

Udover at varetage stillingen som konsulent for MIISDP, vil Manisha blive tilknyttet som lokal projektkoordinator på vores kommende scholarship program – et nyt uddannelsesstøtte- og iværksætterprojekt. Manisha bor i Kathmandu og flytter om en lille uges tid til Madi for at begynde på sit nye job.

MIISDP Jysk landsbyudvikling i Nepal

En partnerorganisation i udvikling
Styrkelsen af vores lokale partnerorganisation i Madi har betydet, at organisationen nu står med et kontor og mødested, som alle de lokale kender, at den kan aflønne MIISDP’s sekretær Govinda Panta for én dags arbejde om ugen, samt at han har kunne deltage i et tiltrængt regnskabskursus.

30 lektioner basis-engelsk for bestyrelsen, koordineret af MIISDP’s formand Krishna Adhikari, er det også blevet til.

Scholarship programmet kan du inden længe læse mere om her på siden.

Topfoto (fra venstre): Govinda Panta, Manisha Dhital og Krishna Adhikari.