Det er næsten ufatteligt, men det lykkedes!!!

4142 mennesker stemte på Levring Efterskoles projekt, og de unge har nu vundet marts måneds konkurrence på sparbank.dk.

De seje unge på Levring Efterskoles medborgerskabshold lagde flot og elegant ud med at lægge sig på førstepladsen, men det skulle vise sig at blive en nervepirrende måned med adskillige ressourcekrævende dyk ned på andenpladsen. Omkring 20.marts stak Kibæk Gymnastikforening af med en sådan kraft, at man sku’ tro, de havde gang i noget doping. Før sidste omgang, fredag 30. marts om morgenen, var Kibæk stadig foran med 60 stemmer, men så rykkede de unge fra Levring Efterskole. De havde planlagt optræden på torvene i Viborg, Silkeborg og Kjellerup (wau – en taktik), og i løbet af fire timer skaffede de 408 stemmer og løb i mål med et forspring på 248 stemmer.

Kære Signe og alle unge på Levring Efterskole.
I skal have mange, mange tak for jeres flotte initiativ og for jeres 30 dages kapløb om stemmerne. Det er medborgerskab, der vil noget. Ikke nok med, at I har samlet en stor pose penge til renovering og forskønnelse af skolerne i Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti. I har også taget initiativ til, at adskillige tusinde mennesker har læst eller hørt om vores græsrodsarbejde i Nepal. Vi kan jo godt nok ikke se, hvem de 4142 mennesker er, men vi ved, at mange enkeltpersoner, foreninger, virksomheder, skoler og et universitet har bakket jer op. Det skal de også have mange tak for.
Jeg er tilbage i Kathmandu nu. Kom hertil sent i går aftes efter to meget vellykkede uger i Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti. Derfor kommer dette indlæg først nu, 11 dage efter nyheden om jeres flotte sejr. Jeg vil glæde mig til at komme ud at besøge jer i Levring om et par uger.
Kærlig hilsen

Lone