I går, den 15. december 2019, var der indvielse af Ayodhyapuri Health Post. Under stor festivitas og med flere hundrede indbudte gæster, blev Madis fine nye sundhedsklinik officielt taget i brug. Socialminister Yubraj Dulal holdt hovedtalen og klippede det røde bånd.

Vores formand Lone Petersen var æresgæst – in absentia. Under den lange ceremoni med taler, optræden og dans blev jordemoder Tine Ersahin (der i øjeblikket arbejder som frivillig i Madi) pludselig hentet op på scenen, hvor hun fik overrakt et indrammet takkebrev fra Madi Kommune.

Lone ville selvfølgelig gerne have været med ved indvielsen i går, men vi hørte af uforklarlige årsager først om receptionen to dage før, den skulle løbe af stablen – og i går skulle hun jo i øvrigt lave søndagsmiddag i Kirkens Korshærs Varmestue i Silkeborg )

Det kommende år vil vi være meget aktive på sundhedsklinikken. Ved en fornem bevilling fra Rotary International er det blevet muligt for sundhedsklinikken at indkøbe inventar og udstyr, og at vi sammen kan iværksætte et branding- og kompetenceprojekt, der skal gøre Ayodhyapuri Health Post til en af landets bedste.

Stort tillykke til alle indbyggere i Madi og til Madi Kommune.