Så er den første del af efterårets produktion på hylderne i julebutikkerne.

Den første sending skåle og huer kom hjem først i november, den anden sending forventes at ankomme til Silkeborg 1. december. Anne og Mia har koordineret produktionen i oktober og november. Samtidig med, at de har passet skolearbejdet på Kantipur Skole.

Efter 7 uger i landsbyerne er de to i dag kommet til Kathmandu, medbringende skamler, armbånd, knapper, julepynt, benvarmere og flere skåle og huer. I morgen bliver sagerne pakket og sendt hjem.

I Silkeborg kan du købe skåle og knapper hos T.I.N.G i Tværgade. I Århus kan du købe huer, armbånd og børneskamler hos Fair Trade Butik Bazaren i Guldsmedgade. I Holstebro finder du skåle, knapper og benvarmere på Keramikværkstedet på Sct. Jørgens Bakke, og i Randers finder du skåle og huer på Museum Østjylland og på Gaya Museum. En stor tak til vores butikker for deres støtte og opbakning.

Produktionen af håndarbejde og kunsthåndværk er et af de initiativer, landsbyerne har taget for at skabe erhvervsudvikling. Der er ingen tvivl om, at det går den rigtige vej. Kvaliteten er steget meget markant siden vi startede produktionen for 1½ år siden, og kvinderne kan nu modtage en ordre og sætte en produktion i gang. Og de kan styre produktionen og kvaliteten. Næste skridt må være, at de også selv sørger for at få produktionen transportet til Kathmandu og sendt til Danmark.