Jysk landsbyudvikling i Nepal afholdt i søndag 8. april sin 7. ordinære generalforsamling – og det var en rigtig god én af slagsen.

Anne Klindt fortalte om Madi Brain Power og viste flotte billeder og videoklip fra arbejdet og indvielsen af biblioteket tirsdag 20. februar. Niels Damsgaard Hansen gav en status på landbrugsprojektet – ledsaget af smukke billeder og to nye videoer fra projektet. Og endelig præsenterede Surya Prajapati og Steen Poulsen toiletprojekt, som vi forventer at starte op til september.

Efter et spændende oplæg ved Christian Kolthoff gik vi i grupper for at arbejde med seks vigtige strategiske temaer: 1. Foreningens fremtid. 2. Vores projekter. 3. Samarbejdspartnere. 4. Lokal forankring 5. Kommunikation og 6. Rekruttering.
Tilbagemeldingerne fra gruppearbejdet vil indgå i det forestående arbejde med Strategi 2019-23.

Generalforsamlingen fulgte efter indlæggene og gruppearbejdet, og den forløb som altid i god ro og orden. Referat og formandsberetning ligger her.
Som altid var der hentet forårsblomster ind og nepalesisk te, kaffe, kage og de obligatoriske lakridssmåkager manglede heller ikke i år. Omkring 40 mennesker valgte at bakke op om foreningens årlige møde på denne, årets første virkelig varme forårsdag.

Alle tre indlæg på dette års generalforsamling vil blive omtalt her på hjemmesiden i den allernærmeste fremtid.