CollageGeneralforsamlingen 2015 gik forrygende, hvis formanden selv må have lov at sige det :-). På en af årets smukkeste forårsdage strømmede medlemmer og andre interesserede til Multisalen på Den Kreative Skole i Silkeborg.
Eftermiddagen indledtes med fem superspændende foredrag, leveret af koordinatorer og frivillige. Anette Nymann og Line Engel fortalte om, hvordan skoleprojektet nu bevæger sig ind i 2. fase af Projekt Bæredygtighed, hvor lærerne begynder at tage ansvar for egen læring.
Susanne Rystok, Anne-Marie Koch Jørgensen fortalte om sundhedsprojektet og om, hvordan dialogværktøjet ‘Sundhedsblomsten’ gik hen og blev en meget større og anderledes succes end forventet. Med udgangspunkt i drikkevandsforsyningen fortalte Henrik Bjørn om den allerstørste udfordring af alle – landsbyboernes holdninger.
Vibeke D. Hansen berettede om arbejdet med at kortlægge mulighederne for erhvervsudvikling og om at modernisering af landbruget skal være den største satsning på erhvervsudviklingsområdet.
Til slut hørte vi Anette Nymann fortælle en solskinshistorie om det første PC-bruger og kommunikationskursus, som fandt sted i februar og som blev en formidabel succes.

Selve generalforsamlingen forløb som sådan én nu skal, i god ro og orden. Det kan anbefales at læse referatet fra generalforsamlingen og Formandens beretning 2015.

Tak til alle, der har givet en hånd med i forbindelse med Jysk landsbyudvikling i Nepal’s Generalforsamling 2015. Det var en usædvanlig fin begivenhed.