I går, fredag den 7. februar 2020, var en stor dag for ‘Jysk landbyudvikling i Nepal’. Biblioteket Madi Brain Power blev overdraget til Madi Kommune ved en festlig reception på Jana Jeewan skolen.

100 gæster var inviteret, og vi serverede gammeldags æblekage og hjemmelavet hindbærsaft medbragt fra Danmark. Særlig flødeskummet var lidt en udfordring… skulle vi bruge fløde fra ko eller bøffel? Hvor skulle vi skaffe det fra? Og kunne det overhovedet piskes? Resultatet blev som ønsket, og ud fra gæsternes reaktioner at se, var det en succes 😀.

En fin tale blev holdt og fortalt som eventyr af Lone Petersen, formand for Jysk landsbyudvikling i Nepal. Eventyrets hovedperson var Rolf Bücking, som har gjort en stor indsats for at skaffe midler til Madi Brain Power, der blev “ født” for cirka tre år siden.

Læs mere om projektet Madi Brain Power

Også Madi Kommunes borgmester holdte tale – en kæmpestor tak til Jysk landsbyudvikling i Nepal for foreningens støtte til Madi.

Frivillige, med Trille Gaardsdal i spidsen, har gjort et flot arbejde gennem årene… Der vil fortsat være mulighed for at arbejde som frivillig i Madi Brain Power 👍.

(Foto: fra venstre Trille Gaardsdal, Lone Petersen og Rolf Bücking)