Vores allesammens Durga

Lækrere mad end Durga’s findes ikke

Nepal blev rystet i knæ af jordskælvene i april og maj. De første par måneder kan vi ikke gøre så meget andet end at støtte nødhjælpsarbejdet. Men livet fortsætter i Nepal. Genopbygningsarbejdet er i fuld gang. Og snart vil Nepal vil være klar til at modtage gæster igen. Turistsæsonen starter i september, som den plejer at gøre!

Turismen er en af Nepals mest betydningsfulde indtægtskilder, og der er  brug for, at turisterne ikke svigter nu. Politikken har på det seneste bragt flere gode artikler om turismen i Nepal. En af dem fokuserer meget kraftigt på betydningen af turismen holdes i gang: Politikken 13. maj 2015.

Chitwan ligger under 100 km fra epicenteret for hovedskælvet, lørdag 25. april. Landsbyerne i vores udviklingsprojekt i Chitwan blev IKKE ramt. På forunderlig vis kom ingen noget til. Der skete ingen materiel skade af betydning, og ingen de to 30 m høje vandtårne fik ifølge landsbyboerne en eneste revne.

Vores tredje turistrejse til landsbyerne har afgang fra København torsdag 12. november 2015. Rejsen varer i alt 15 dage. Ti familier står klar til at modtage jer, og I vil få den skønneste oplevelse af livet i landsbyerne og dagligdagen sammen med de fattige, men ufattelig hjertevarme landsbyboere.

Hvorfor ikke tage med os til Nepal til efteråret? Læs mere om og bestil rejsen her.