På Levring Efterskole ved Silkeborg går 36 topinnovative unge med hjertet på rette sted. De har meldt sig til efterskolens hold for Medborgerskab – MBS – og besluttet at samle penge ind til færdiggørelse af den ny skolebygning i Ayodhyapur.

En video, der skal gøre en forskel

Eleverne har lavet en video til SPARBANKS video konkurrence, Ti til Forskel. Du skal HJÆLPE os med at stemme efterskole elevernes video i top. Klik dig ind på SPARBANK’s hjemmeside og stem på Levring Efterskole. Vi har marts måned, men gør det allerede i dag og få alle dine venner og bekendte til at gøre det samme. Det gælder 10.000 kr.

Sådan hjælper du
Levring Efterskole
med at hjælpe
skoleelever i Nepal:

Stem på Levring Skoles projekt

Eleverne spiser billig mad en hel dag

Eleverne på MBS holdet spiser onsdag 14. marts pasta og ketchup til middagsmad (evt. også havregrød til morgenmad og rugbrød og leverpostej til aftensmad) en dag. Alle de sparede madudgifter går til Ayodhyapur Skole.

Nogle kreative drenge er ved at lave en kalender med billeder af dem selv, som de vil sælge til de andre elever på skolen. Her går overskuddet også til indsamlingen.

Til en stor gymnastikopvisning på Levring Efterskole onsdag 7. marts sælger MBS holdet kage og saft/kaffe til fordel for indsamlingen.

En gruppe musikere har ansøgt Silkeborg Kommune om tilladelse til at spille på Torvet in Silkeborg onsdag 14. april. Alle indsamlede bidrag går til døre, vinduer, maling og skolemøbler til Ayodhyapur Skole.

 

Det er Signe Bønløkke, der i efteråret 2010 var frivillig i skoleprojektet, som står bag ideen til at støtte vores landsbyudviklingsprojekt. Signe er i dag lærer på Levring Efterskole.

Tak til Signe og alle I andre, der gør en indsats i dette projekt.