2014 11 16 Hold 12 med Anette

Fra venstre møder du Sofie Mølck, Nick Thomsen, Nikolaj Lütken, Debbie Jensen, Anette Nymann, Emma Levinsen, Torben Rønne (Skolehold 13), Siri Franceshi og Maj Bülow

Skolehold 12 er nu i fuld gang med at forberede sig til 7 ugers hårdt arbejde og uendelig mange, store oplevelser i fire små landsbyer i Sydnepal. I søndags mødte de otte frivillige hinanden første gang, i vores ’hovedkvarter’ i Silkeborg. Efter yderligere to møder – i januar – rejser holdet i starten af februar til Kathmandu. Her skal de være en uges tid. De skal møde Umesh Regmi, vores nepalesiske projektkoordinator. De skal lære en smule nepalesisk – lige nok til at sige ’goddag’, ’tak for mad, det smagte dejligt’, ’har du det godt?’, ’jeg hedder …’ , ’vi ses’ og lige nok til selv at kunne begynde at skrue en sætning sammen. De skal introduceres til den nepalesisk kultur, de skal besøge nogle af Kathmandu dalens enestående kulturperler, og de skal sikkert også have indkøbt diverse skolematerialer.
Fredag 13. februar rejser de sammen med Umesh og Anette Nymann, vores koordinator for ’Skole & uddannelse’ til Madi – en lille landlomme på sydsiden af Chitwan National Park. Her ligger landsbyerne Kantipur, Ayodhyapuri, Indrabasti og Kharkatta, hvor de frivillige, to og to sammen, skal leve og arbejde indtil slutningen af marts.

Til efteråret skal Skolehold 13 afsted. Det bliver et 10 mand stort hold, fordi vi fra efteråret 2015 vil have 5 skoler i skoleprojektet.  Vi begynder allerede nu at modtage motiverede ansøgninger fra både professionelle lærere og andre til Hold 13. Fordi folkeskolelærere af en eller anden grund ikke bare strømmer til vores skoleprojekt :-), vil vi gerne opfordre alle, der læser dette, til at overveje, om de kender lærere, der kunne have tid og lyst til at bruge 8 uger af efteråret 2015 til at prøve kræfter med  frivilligt arbejde i Nepal. Motiverede ansøgninger til vores skoleprojekt sendes til Anette på mail adressen skole@kantipur.dk.