På vegne af Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti landsbyerne i Madi provinsen i Chitwan, Nepal, har jeg i dag modtaget den fantastisk glædelige nyhed, at Poul Due Jensens Fond har bevilget 1,2 mill. DKK til etableringen af drikkevandsforsyning i de tre landsbyer.

Bevillingen vil sikre rent drikkevand til 1400 mennesker. Rent drikkevand er en forudsætning for det gode sundhedsarbejde. Bedre sundhed er den lige vej til øget livskvalitet og til oplevelsen af, at det for alvor går i den rigtige retning. Og med troen på fremtiden er bæredygtig udvikling startet.

Vi er overordentlig taknemmelige for den velvilje og interesse, vi har mødt hos Fonden, og vi er dybt beærede over den tillid, der vises vores unge landsbyudviklingsprojekt. Bevillingen vil ganske givet løfte udviklingsprojektet så højt, at nye horisonter og muligheder toner frem.

Vi vil gøre vores yderste for, at de to vandværker må blive landsbyernes store stolthed og for, at de må blive løftestang for udviklingen i den fattige og tilbagestående Madi provins.

På Kantipur, Ayodhyapur og Indrabasti’s … på alle de frivillige udviklingsarbejderes …. på alle danske og nepalesiske støtter og venners vegne … på alt godt dansk græsrodsarbejdes vegne …
siger jeg Poul Due Jensens Fond mange, mange tak.

Lone Petersen
Silkeborg, onsdag 16. juni 2011

Foto: Janus Flagstad